~ Handelsbetingelser ~

Nedenfor er betingelserne for køb af ydelser hos www.spisdigrask.dk, der ejes af Carina Kock, Smidstrupvej 71, 3230 Græsted, telefon 20 12 96 33, [email protected], CVR nr. 30851374.

Handelsbetingelserne er delt op i to dele. Den første del beskriver køb af ydelser i Spis dig rask Klinikken: Konsultationer, forløb og tilmelding til event og foredrag. Den anden del omhandler køb af e-bøger via webshoppen på www.spisdigrask.dk.


SPIS DIG RASK KLINIKKEN

Priser:
Alle priser er i danske kroner (DKK). Priserne er oplyst uden moms, idet de fleste af ydelserne i klinikken ikke tillægges moms. 

Betaling:

Du betaler, når du bestiller din tid. Du kan betale med Visakort, Visa Electron, Mastercard og American Express. Ved betaling skal du oplyse dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Beløbet trækkes på din konto med det samme, fordi du har reserveret en tid, der ikke kan bruges af andre. Ydelsen leveres den dag konsultationen er booket til.

Kvittering:

Du modtager en kvittering som sidste trin i betalingsprocessen.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage fra købstidspunktet, såfremt du ikke har indsendt helbredsskema eller været til din første konsultation.

Udeblivelse, afbud og flytning af en konsultation:

Du kan ændre dine tider på online-booking eller ved at ringe på 20 12 96 33.

Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid af hensyn til andre klienter.

Afbud eller flytning af konsultation senere end 3 arbejdsdage inden selve konsultationen refunderes ikke. Med mindre der er tale om dokumenteret sygdom.

Udeblivelse fra en konsultation refunderes ikke.

Sikkerhed:

www.spisdigrask.dk benytter betalingsløsningen Easypay.

Easypay kører gennem udbyderen Stripe. Enhver, der er involveret i behandling, transmission eller opbevaring af kortdata, skal overholde betalingskortindustriens sikkerhedsstandard, PCI-standarden. Stripe er blevet revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som PCI Level 1 Service Provider, hvilket er det strengeste certificeringsniveau indenfor betalingsindustrien.

Fortrolige oplysninger:

www.spisdigrask.dk benytter bookingsystemet Terapeut Booking. Bookingsystemet har oplysning om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Oplysningerne bruges udelukkende til at styre kalenderbooking og fakturering, og til at sende dig bekræftelse og information omkring dine tider i klinikken. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. 

Terapeut Booking benytter SSL-sikkerhed og er krypteret. Du kan se det ved den lille hængelås i browseren, når du logger dig ind på bookingsystemet.

Udover hængelåsen ses det, at adressen starter med “https”, hvor s’et står for sikker (secure). Det betyder at al kommunikation imellem din internetbrowser og Terapeut Booking er krypteret, og derfor ikke kan opsnappes af evt. mellemmænd.

KØB AF E-BØGER OG ONLINE KURSER PÅ WWW.SPISDIGRASK.DK:

Priser:

Priser på e-bøger og online kurser er oplyst i danske kroner (DKK) og er inkl. moms efter gældende danske regler.

Betaling:

Ved bestilling af varer betales med kreditkortene Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro, samt MobliePay. Beløbet du har handlet for betales med det samme.

Udover din bekræftelse på din bestilling modtager du altid en kvittering for betalingen sammen med dine varer. Du løber ingen risiko ved at benytte dit kreditkort eller MobilePay hos Spis dig rask. Kreditkortoplysningerne formidles via Spis sig rask til betaling på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Der har været megen tale om sikkerhed på nettet; men faktum er, at du retsligt er bedre stillet ved betaling med kort på nettet end ved mange andre betalingsformer. Når du betaler med kort, kan du få pengene tilbage:

– hvis varen ikke leveres.

– hvis du udnytter din fortrydelsesret og nægter at modtage varen.

– hvis der er hævet penge på din konto, uden at du har givet lov.

Rabatkoder 

Spis dig rask kan tilbyde rabatkoder på hjemmesiden og via andre medier. Rabatkoder kan være begrænset af tid, specifikke produkter, produktantal, minimumskøbssum. Rabatkodernes begrænsning vil fremgå ved rabatkodens præsentation. Der ydes ingen garanti på en rabatkodes besparelse på købesummen.


Fortrydelsesret
:

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på e-bøger til download eller online kurser såfremt produktet ikke er downloadet (der ikke er klikket på linket).

Der ydes ikke fortrydelsesret på e-bøger eller kurser til download, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt.

Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet. 


Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har downloadet)

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til [email protected], eller du kan ringe på telefon (+45) 20 12 96 33. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering af varen og returomkostninger

Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter. Såfremt der er indgået en aftale om, at varen skal retur til Spis dig rask, er det vores ansvar at deaktivere den digitale vare.


Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Afprøvning af varen og emballage

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der har været afprøvet ved at klikke på download-linket.

 

Forbehold:

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.