~ Handelsbetingelser ~

Nedenfor er betingelserne for køb af ydelser hos www.spisdigrask.dk, der ejes af Carina Kock, Smidstrupvej 71, 3230 Græsted, telefon 20 12 96 33, [email protected]digrask.dk, CVR nr. 30851374.

Priser:

Alle priser er i danske kroner (DKK). Priserne er oplyst uden moms, idet de fleste af ydelserne i klinikken ikke tillægges moms. 

Betaling:

Du betaler, når du bestiller din tid. Du kan betale med Visakort, Visa Electron, Mastercard og American Express. Ved betaling skal du oplyse dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Beløbet trækkes på din konto med det samme, fordi du har reserveret en tid, der ikke kan bruges af andre. Ydelsen leveres den dag konsultationen er booket til.

Kvittering:

Du modtager en kvittering som sidste trin i betalingsprocessen.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage fra købstidspunktet, såfremt du ikke har indsendt helbredsskema eller været til din første konsultation.

Udeblivelse, afbud og flytning af en konsultation:

Du kan ændre dine tider på online-booking eller ved at ringe på 20 12 96 33.

Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid af hensyn til andre klienter.

Afbud eller flytning af konsultation senere end 3 arbejdsdage inden selve konsultationen refunderes ikke. Med mindre der er tale om dokumenteret sygdom.

Udeblivelse fra en konsultation refunderes ikke.

Sikkerhed:

www.spisdigrask.dk benytter betalingsløsningen Easypay.

Easypay kører gennem udbyderen Stripe. Enhver, der er involveret i behandling, transmission eller opbevaring af kortdata, skal overholde betalingskortindustriens sikkerhedsstandard, PCI-standarden. Stripe er blevet revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som PCI Level 1 Service Provider, hvilket er det strengeste certificeringsniveau indenfor betalingsindustrien.

Fortrolige oplysninger:

www.spisdigrask.dk benytter bookingsystemet Terapeut Booking. Bookingsystemet har oplysning om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Oplysningerne bruges udelukkende til at styre kalenderbooking og fakturering, og til at sende dig bekræftelse og information omkring dine tider i klinikken. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. 

Terapeut Booking benytter SSL-sikkerhed og er krypteret. Du kan se det ved den lille hængelås i browseren, når du logger dig ind på bookingsystemet.

Udover hængelåsen ses det, at adressen starter med “https”, hvor s’et står for sikker (secure). Det betyder at al kommunikation imellem din internetbrowser og Terapeut Booking er krypteret, og derfor ikke kan opsnappes af evt. mellemmænd.

Forbehold:

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.