Spis dig rask klinikken

Hos Spis dig rask klinikken arbejder vi målrettet på at få dig i mål, så du kan opnå mere sundhed, raskhed og højere livskvalitet. Fælles for vores forløb er, at de er opbygget ud fra principperne i functional medicine, så vi på den måde kan finde frem til de helt grundlæggende årsager til lige præcis dine problematikker. 

I klinikken har du mulighed for både at vælge enkelt konsultationer og forløb. Du kan også tilkøbe laboratorieanalyser, når vi sammen vurderer, at der er behov for det.

Du har mulighed for at vælge om din konsultation skal være i klinikken i AYA House eller online.

Konsultationer og forløb

Enkelt konsultationer er for dig, som ikke føler dig helt parat til at igangsætte et forløb, men stadig ønsker at få et overblik over, hvilke tiltag du kan gøre for at få det bedre. Enkelt konsultationer kan derfor ses som et skub i den rigtige retning. Du bestiller enkelte konsultationer i emneboksen ‘Spis dig rask – for alle’.

Forløb er for dig som er klar til forandring og har besluttet, at du er klar til at få succes med en målrettet plan for din mad og livsstil. 

Hvilket forløb passer til dig?

Spis dig rask forløbene henvender sig til alle. Her finder du både forløb og enkelt konsultationer. 

Derudover har vi sammensat målrettede forløb til konkrete problematikker. Det er for dig, som allerede nu ved, hvad du ønsker at arbejde med i forhold til din sundhed. De målrettede forløb – på nær det plantebaserede forløb – er med helt specifikke laboratorieanalyser. 

Vi kan altid ændre i valget af laboratorieanalyser undervejs, hvis det giver mening for dig.

Hvor mødes vi?

Konsultationer afholdes enten i AYA House i Fredensborg eller online.

AYA House er et holistisk sundhedshus, der ligger i smukke Danstrup udenfor Fredensborg. Det er en rolig oase, hvor du kommer ned i gear i det øjeblik, du træder ind af døren.

I AYA House er der mulighed for, at du kan sidde i sofaen og drikke en kop te inden din konsultation. Eller du kan gå på opdagelse i AYA’s yogabutik.

Vælger du online konsultation aftaler vi, hvilken platform du ønsker vi mødes på. Jeg sender invitation til dig en time inden din tid.

Her kan du se mere om AYA House

AYA House

Jeg har kliniklokale i AYA House, Fredensborg.

Hvis du ønsker, at vi skal mødes personligt, kan du booke din tid på de dage jeg er i AYA House. Det fremgår tydeligt, når du booker din tid i mit bookingsystem, hvilke dage jeg er i AYA House.

Online

Online konsultationer kan foregå på online platforme som Zoom, Teams, Skype, FaceTime.

Jeg har gennem mange år haft online konsultationer.

Det er en løsning mange har valgt for at spare tid i en travl hverdag eller fordi de bor langt fra min klinik.

Du starter med at registrere dig som ny klient. Klik på knappen “Bestil tid”. Opret dig, og vælg om du ønsker forløb eller enkelt konsultation. Om du ønsker at komme til AYA House eller online. Til sidst vælger du din tid. Du betaler når du booker din tid. Du modtager en mail, der bekræfter din aftale med mig. I mailen er der link til et helbredsskema, som du skal udfylde inden vi mødes første gang. Du skal afsætte god tid til at udfylde skemaet. Det er en vigtig del af både din og min forberedelse til vores første møde. 
Når du booker forløb i Spis dig rask, er der flere fordele. Du har bl.a gratis adgang til en månedlig Workshop, der afholdes i AYA House. Det er en aften, som Carina faciliterer, og på denne aften har du mulighed for at møde andre, der også er i forløb i Klinikken. Her taler vi omkring alt det praktiske i at ændre mad- og livsstilsvaner, og Carina holder oplæg omkring faglige emner.
Derudover indeholder et forløb også telefonkonsultationer og den første konsultation er længere end første konsultation uden forløb.
Workshoppen er et tilbud til dig har har booket forløb i klinikken eller online. Workshoppen afholdes den sidste mandag i hver måned kl. 18:30-21, og afholdes i AYA House, Fredensborg. På denne aften sætter vi fokus på at gøre vores mad til medicin, og vi taler om hvordan man kan planlægge en livsstil der støtter op omkring et sund og rask liv. Du kan læse mere om Workshoppen her
Når du booker din tid vælger du samtidig om du ønsker at mødes med mig online eller i AYA House. Vælger du online konsultation mødes vi på den virtuelle mødeplatform Whereby. Du modtager et link på mail om morgenen den dag vi skal mødes. På tidspunktet for vores aftale, klikker du på linket, og så kommer du direkte ind i vores fælles online møderum. Whereby er meget brugervenligt, og kræver ikke installering af programmet.
Det er meget individuelt, hvordan det opleves at omlægge sin kost og livsstil. I Spis dig rask, er du selv med til at beslutte, hvordan processen skal være.  Det at være i et forløb og have kontinuerlig kontakt med Carina er helt afgørende for, at du kommer i mål med din kostomlægning.
Ernæringsterapi er en  behandlingsform, der bygger på principperne i Functional Medicine.
Ernæringsterapi er en grundig og helhedsorienteret behandlingsform til raskhed og bedre livskvalitet. 
Med udgangspunkt i din genetik, biokemi og livsstil tilpasses din mad og livsstil dine behov. 
Ernæringsterapi som arbejdsmetode har sit fundament i Functional Medicine, der stammer fra USA. Grundelementet i Functional Medicine er, at det er vigtigt at forholde sig til hele mennesket, at se alle kroppens systemer i sin helhed og finde de grundlæggende årsager til ubalancer.
Functional Medicine bygger på en forskningsbaseret model, hvor behandler og klient arbejder sammen omkring forståelsen og løsningen af klientens situation. På den måde bliver hver enkelt klient set individuelt, og får en skræddersyet løsning.
Indenfor Functional Medicine ses hele kroppen som et samlet netværk, der forbinder alle kroppens organer og systemer. Er der ubalance ét sted i kroppen, kan det skyldes ubalancer, der stammer fra andre områder i kroppen. 
Indenfor Functional Medicin handler det om at finde de underliggende ubalancer og rette op på dem. I stedet for udelukkende at se på symptomer og symptombehandle.
Ernæringsterapi og Functional Medicine er evidensbaseret og en veldokumenteret arbejdsmetode. 
Her kan du læse mere omkring Institute for Functional Medicine
Nej, det er det ikke. Du vælger selv om du ønsker at få lavet analyser. Laboratorieanalyser kan være et virkelig godt værktøj, for at give os nogle helt konkrete oplysninger omkring din tilstand, og hvad der sker i din krop. 
Jeg oplyser dig om relevante analyser. Herefer vælger du selv, om du ønsker at bestille dem. Laboratorieanalyser kan bestilles både ved starten af et forløb, og senere i forløbet.
Du kan ændre dine tider på online-booking eller ved at ringe på 20 12 96 33. Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid af hensyn til andre klienter.
Afbud eller flytning af konsultation senere end 3 arbejdsdage inden selve konsultationen refunderes ikke. Med mindre der er tale om dokumenteret sygdom.
Udeblivelse fra en konsultation refunderes ikke.
Det er ikke alle forsikringer, der dækker ernæringsterapi. Jeg vil anbefale dig, at du undersøger nærmere hos dit forsikringsselskab.
Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage, så længe du ikke har indsendt dit helbredsskema eller har haft konsultation med mig.
AYA House er et holistisk sundhedshus, der ligger i Danstrup lige udenfor Fredensborg. I AYA House er vi mange forskellige behandlere, der kan støtte dig i din sundhedsproces. Derudover er AYA House også et hus, der tilbyder mange forskellige hold med Yoga, Body SDS, Meditation, Foredrag og meget andet.
Ring til Carina på telefon 20129633 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så kontakter Carina dig hurtigst muligt – normalt indenfor 24 timer. Sammen finder vi ud af, hvilken type foredrag I har brug for. Carina holder foredrag i hele Danmark, om mange forskellige emner indenfor sundhed og raskhed.