~ Cookie- og persondatapolitik ~

Virksomheder skal dokumentere, hvordan de beskytter dine betroede personlige data.

Klinikken Spis dig rask

Når du booker tid i klinikken gemmes følgende persondata:

Dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse i bookingsystemet Terapeutbooking.

Når du booker din tid i klinikken online, bekræfter du samtidig en samtykkeerklæring, hvor jeg detaljeret beskriver, hvilke oplysninger jeg opbevarer, hvordan jeg opbevarer dem og hvor længe. Jeg journaliserer udelukkende oplysninger, der er relevante for dit forløb i klinikken, jeg har tavshedspligt og jeg udleverer ingen oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.

Jeg opbevarer dine oplysninger i 2 år fra sidste konsultation. Papirdokumenter ligger i aflåst arkivskab, og elektroniske data ligger på min computers harddisk. Jeg tager backup på ekstern harddisk.

Af samtykkeerklæringen fremgår også, hvilke virksomheder jeg samarbejder med. Jeg har indgået databehandleraftale med alle virksomheder jeg samarbejder med.

Mail

Jeg benytter et SSL krypteret mailsystem hos Simply.com. Du kan trygt kontakte mig på [email protected] .

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev oplyser du fornavn, efternavn og mailadresse. Med disse oplysninger står du på en liste over modtagere af mit nyhedsbrev. Har du allerede tilmeldt dig mit nyhedsbrev, og ønsker du fortsat at modtage det, skal du ikke gøre yderligere. Du er fortsat på listen. Du kan nemt afmelde dig mit nyhedsbrev her eller på min hjemmeside under fanen kontakt.

Jeg bruger den professionelle udbyder Mailchimp til at håndtere udsendelse af mine nyhedsbreve. Jeg har indgået en databehandler aftale med Mailchimp. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev registreres tidspunktet for din tilmelding, IP adresse på din computer, tablet eller mobil og din omtrentlige geografiske placering. Dine data deles ikke med andre.

Hjemmesiden www.spisdigrask.dk

Min hjemmeside er hosted på det professionelle webhotel Standard Web, som jeg har indgået databehandleraftale med.

Cookies

Min hjemmeside anvender cookies, hvilket er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil eller tablet. Tekstfilerne bruges til at registrere datatrafikken på min hjemmeside. Det betyder, at cookies husker og genkender, at du har været på hjemmesiden og der laves statistik over, hvilke sider på min hjemmeside du besøger.

Jeg bruger cookies til at optimere min hjemmeside, og gøre den bedre og mere målrettet til mine læsere. Cookies kan ikke skade din computer f.eks i form af virus.

Min hjemmeside benytter cookies fra tredje part: Google Analytics, en web analyse service, der leveres af Google. Her kan du læse mere omkring Google Analytics. https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Du kan altid slette eller blokere for cookies. Her finder du en vejledning i hvordan du kan håndtere cookies http://minecookies.org/cookiehandtering/

Sikkerhed

Jeg har indrettet min virksomhed efter at passe godt på dine personoplysninger, så de ikke kan misbruges eller behandles i strid med lovgivningen.

Formål med personoplysninger

Jeg bruger dine oplysninger til at identificere dig som bruger af min hjemmeside, optimere min hjemmeside til brugernes behov, og levere de ydelser du har ønsket; nyhedsbrev eller bookning af konsultation i min klinik.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives til tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at levere den ønskede service til dig; nyhedsbrev eller bookning af konsultation i klinikken. Du kan læse mere omkring tredjeparter ovenfor. Disse tredjeparter behandler oplysningerne for mig, og må ikke bruge oplysningerne til eget formål eller videregive dem til andre parter. Jeg har indgået databehandleraftale med alle tredjeparter som jeg samarbejder med.

Dit samtykke

Du kan til enhver tid bede om sletning af alle dine oplysninger og trække dit samtykke tilbage både skriftligt eller mundligt.

Du har ret til at få oplysning om, hvilke personoplysninger jeg har på dig.