Om spis dig rask

Carina Kock

Ernæringsterapeut
Specialiseret i Functional Medicine

Mit navn er Carina Kock.

I 2010 grundlagde jeg virksomheden Spis dig rask med visionen om at hjælpe mennesker med at gå fra sygdom til raskhed ved hjælp af deres kost og livsstil.

Spis dig rask har gennem årene udviklet sig og rummer i dag både klinik med 1:1 konsultationer, rådgivning til virksomheder og foredragsvirksomhed. 

Jeg er uddannet ernæringsterapeut og har efterfølgende videreuddannet mig på Institute for Functional Medicine, USA. 

Jeg har desuden specialiseret mig indenfor sygdommene Endometriose og Rosacea.

Derudover har jeg leder- og projektlederuddannelser bag mig, og flere års erfaring i ledelse, undervisning og foredrag.

Emilie Pries

Sociale medier og blæksprutte

Mit navn er Emilie Pries.

Jeg blev en del af Spis dig rask i 2023, og er ansvarlig for Spis dig rask Klinikken på sociale medier (Instagram og Facebook).

Jeg arbejder primært med at formidle Carinas store viden indenfor kost, livsstil og Functional medicine. Jeg fokuserer på at pakke Carinas budskaber ind i billeder og illustrationer, så vi kan sprede en masse sundhed til alle jer, som også synes, det er vildt spændende.

Jeg er her for at hjælpe med inspiration og for at gøre jeres rejse til et sundere liv lidt lettere sammen med Carina.

Functional Medicine

En af de helt centrale grundsten i Spis dig rask er den forskningsbaserede tilgang gennem Functional Medicine, som skaber de livsændrende resultater for klienterne.

Derfor gennemgår Carina flere gange årligt uddannelsesforløb bl.a. på Institute for Functional Medicine, USA, så du altid er sikker på at få rådgivning med udgangspunkt i den nyeste forskning.

Untitled design
“ Mad kommunikerer med dine celler, og er med til at påvirke, hvilke af dine gener, der skal aktiveres eller dæmpes. Mennesker er forskellige og den mad, der synes sund for den ene kan være sygdomsfremkaldende for andre. Når du giver din krop og genetik den rette næring, giver du samtidig dine celler mulighed for at reparere sig selv ”
Carina Kock
Ernæringsterapeut

SUCCESS HISTORIER
fra flere sunde klienter

Det er nu 2 år siden at jeg mødtes med Carina for første gang. Jeg henvendte mig til hende for at prøve at afhjælpe smerter i forbindelse med inflammation. Og det møde har haft en kæmpe betydning for mig. For det første er Carina en dejlig person, der gladeligt giver af sin store viden. For mit vedkommende aftalte vi en antiinflammatorisk plan på 6 uger. Jeg kunne hurtigt mærke, at det var det rigtige for mig, jeg fik mere energi og velvære, smerterne mindskedes og vægttab på 9 kg. Carina har min uforbeholdne anbefaling
Birgit A
Carinas faglige kompetence er af så høj karat, at jeg vil anbefale enhver med en kronisk sygdom at søge hendes vejledning. Med en langsom indføring af kostændring er det nemt at ændre sine uhensigtsmæssige vaner til større vitalitet og varig sundhed. Carinas viden indenfor kost og helbredelse har været med til at eliminere min diabetes 2. Og der er masser af lækkerier man kan lave af de produkter hun anbefaler. Jeg er Carina dybt taknemmelig for indføring i og viden om kostens betydning for vores helbred. Det har været en meget stor øjenåbner for mig
Hanne H
Jeg har fundet ud af, at helbredet har høj prioritet, for at alt andet fungerer godt. Jeg ønsker, at tage ansvar for mit eget helbred, og hos Spis dig rask har jeg mulighed for at få medbestemmelse over forløb såvel som analyser. Vigtigst af alt så bliver jeg taget alvorligt og mine symptomer ikke bare negligeret
Lene P