ARTIKLER

Viden er nøglen til, at mad kan blive medicin.

Når vi forstår kroppens biologi og de små processer, der sker i hver eneste celle, bliver maden på vores tallerken meget mere end bare energi – den bliver et aktivt redskab til at skabe balance, styrke helbredet og forebygge sygdom. Artiklerne her på siden er skrevet til dig, der ønsker at se sammenhængen mellem kost, livsstil og biokemi, og som gerne vil bruge viden til at træffe bevidste valg for dit helbred.

Endometriose

Endometriose er en invaliderende sygdom, der stadig hersker en del mystik omkring. På trods af dens udbredelse over hele verden,

Læs mere

Kroniske smerter

Har du haft smerter i lang tid og tager du ofte smertestillende medicin? Hvis du ikke før har prøvet at

Læs mere

Tarmbakterier

Allerførst: undervurder ikke betydningen af at passe på dine tarmbakterier. Tarmen indeholder omkring 100 billioner (tusinde milliarder) bakterier, der tilsammen

Læs mere

Overgangsalderen

Overgangsalder er en tid, der påvirker mange kvinder både fysisk og mentalt. Hvor nogle kvinder er så heldige, at de

Læs mere

Leaky gut

På dansk kalder vi det hullet eller utæt tarm. Lyder det mærkeligt? Så læs videre. Leaky gut er en logisk

Læs mere

Antinutrienter

Antinutrienter I denne artikel kan du læse om antinutrienter, hvad de gør i kroppen, og hvordan du fjerner dem fra

Læs mere

Hvad er gluten?

Gluten er en samlet betegnelse for en hel familie af forskellige proteiner. Gluten består primært af de to proteiner gliadin

Læs mere

Rosacea

Du har selv nøglen –rosacea skal løses indefra I denne artikel vil jeg give dig et overblik over nogle af

Læs mere

Artiklerne her på siden er skrevet til inspiration og for at give dig ny viden om sammenhængen mellem kost, livsstil og sundhed. Indholdet kan ikke stå i stedet for lægelig undersøgelse, diagnostik eller behandling. Hvis du oplever symptomer eller sygdom, er det vigtigt, at du søger professionel lægehjælp, så du får den rette støtte.