~ Til virksomheder ~

rådgivning til ledere

Det er veldokumenteret, at vedvarende stress har negative effekter på både vores krop og hjerne. Mad og livsstil spiller en væsentlig rolle for, hvordan mennesker håndterer og lever med stress.

En krop, der er i mangel på essentielle næringsstoffer, fungerer ikke optimalt, og det har betydning for, hvordan vi kommer igennem perioder med for meget stress.

Ved hjælp af mad og livsstil kan man støtte sin krop, så den har optimale betingelser for at holde balancen i et travlt liv.

Jeg arbejder tæt sammen med ledere, der ønsker at bruge mad og livsstil som et aktivt værktøj til at håndtere et krævende arbejdsliv.

Sygemeldte medarbejdere

Jeg tilbyder rådgivning til medarbejdere, der er sygemeldte med stress, og som gerne vil bruge mad og livsstil for at vende energifyldt og rask tilbage til jobbet igen.

Stress, mad og livsstil er tæt forbundne. Et stresset system forbruger mange forskellige næringsstoffer. Næringsstofmangler stresser kroppen yderligere, og det bliver sværere for medarbejdere at komme sig ovenpå en længerevarende periode med stress.

Vi ved alle, at sund mad og sund livsstil er særligt vigtigt, når man er syg. Men paradokset er netop, at når man er syg eller presset i sin hverdag, og mangler mentalt eller fysisk overskud, så bliver mad, indkøb, madlavning og sund døgnrytme nedprioriteret. Det bliver en negativ spiral, og det bliver sværere med tiden at genfinde balancen og den gode energi til at komme tilbage til en god hverdag. Og til arbejdslivet.

Rådgivning i sund livsstil og hvordan livsstil ændres, gør det muligt for den enkelte at implementere nye vaner. Det er realistisk at lave om på daglige rutiner og komme ind i nye sundere rytmer, når man vejledes og følges i udviklingsprocessen.

Ernæringsterapi giver stressramte medarbejdere en større palet af muligheder for at komme tilbage til en god hverdag, der også rummer arbejdslivet. Fordelene ved ernæringsterapi forløb er, at både krop og hjerne styrkes, når mad og livsstil tilpasses den enkeltes behov.

Jeg har siden 2010 samarbejdet med stressramte medarbejdere.

foredrag og workshops

Virksomheder og foreninger kan booke mig til at holde workshops, foredrag og temadage omkring sund mad og livsstil.

Jeg inddrager nyeste forskning og jeg bruger min viden fra mine mange år med klientsamtaler.

Det handler ikke om løftede pegefingre, men langt mere om at videreformidle, hvorfor og hvordan mad og livsstil hænger tæt sammen med vores helbred og sundhedstilstand.

Læs mere