~ Rosacea forløb ~

planer målrettet dig

Rosacea opstår på grund af mange forskellige årsager, og det har taget kroppen mange år at udvikle Rosacea. Når den endelig bliver synlig på huden, er det kulminationen på mange forskellige biokemiske faktorer inde i din krop.

Det er en autoimmun lidelse, hvor dit immunforsvar er kommet på afveje, og går til angreb på dig – din hud i ansigtet – i stedet for at fokusere på at forsvare dig mod udefrakommende farer.

Når en ubalance starter inde i kroppen, så hjælper det sjældent at forsøge at løse problemet udefra på huden. Du skal finde de helt underliggende årsager til, at Rosacea er brudt ud hos dig. Din genetik, din biokemi og din livsstil er helt afgørende faktorer for, om du udvikler Rosacea.

Da vores genetik, biokemi og livsstil er forskellige, betyder det også, at du må løse din Rosacea med udgangspunkt i dig. Kort sagt; det som har hjulpet andre af med Rosacea, hjælper ikke nødvendigvis også dig.

Rosacea kan fylde meget i hverdagen og nedsætte livskvaliteten. At få sit ansigt tilbage kan være helt ubeskriveligt, og nye mad- og livsstilsvaner kan blive starten på et liv med meget mere energi og livskvalitet.

Da Rosacea er opstået på grund af mange forskellige faktorer, er det sjældent, at der bare skal en enkelt forandring til for at løse problemet.

en grundig tilgang

Jeg har siden 2017 specialiseret mig i Rosacea. Jeg har gennem årene sammensat et program, der strækker sig over 6 måneder. Programmet indeholde i alt 5 konsultationer, fordelt på 3 personlige, 1 mail og 1 telefonkonsultation.

Derudover indeholder forløbet 2 laboratorieanalyser, der afdækker status i fordøjelsessystemet, næringsstatus, cellernes energiproduktion og signalstoffer.

Analysen Organix Comprehensive viser bl.a bakteriel- og svampeovervækst, næringsstatus på vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10.  Methylerings-, afgiftningskapacitet og nogle af de neurotransmitter metabolitter, der er relevante i forhold til Rosacea.

Analysen GI MAP viser bla. status i tyktarmens mikrober – både de ønskede og uønskede. Og viser om der er dysfunktioner i fordøjelsen. Det er en grundig analyse, der er oplagt at benytte ved autoimmune lidelser som Rosacea.

Rosaceaforløbet er en målrettet og sikker metode til at starte din rejse ud af Rosacea. Det tager tid at komme ud af en autoimmun sygdom. Helingsprocessen ved Rosacea tager flere måneder, og bør fokusere på at dæmpe kroppens indre inflammation, fremfor at tænke i hudprodukter.

Tænker du, at dette forløb er for omfattende, kan du vælge Spis dig rask-forløbet, der strækker sig over 4 måneder. Læs mere om Spis dig rask-forløbet her.

Du har automatisk adgang til Spis dig rask Workshoppen, når du er i forløb i klinikken eller online. Du kan læse mere om Workshoppen her.