~ Laboratorieanalyser ~

Laboratorieanalyser er et værktøj, der kan bruges for at komme mere i dybden med at finde de grundlæggende årsager til sygdom og ubalancer.

Analyser kan aldrig stå alene i et behandlingsforløb. Det er vigtigt at sammenholde analysen med dine symptomer og din historie.

Når du er i kontakt med din læge, kan du få lavet de relevante analyser, som det offentlige tilbyder. Finder I ikke svar her der forklarer, hvorfor du har symptomer og ikke trives, er det muligt at gå et skridt videre via private laboratorier.

Det kan være relevant at bruge laboratorieanalyser i forbindelse med længerevarende ubalancer, hvor en livsstilsomlægning ikke har den ønskede effekt.

Analyserne kan give os et overblik over mulige sammenhænge, og en forståelse for, hvorfor den gennemførte livsstilsomlægning ikke har givet resultat.

Jeg samarbejder med laboratorier, der udfører test inden for mange områder. Det er laboratorieanalyser, der udføres i udlandet. Typisk i Europa og USA. 

Jeg er desuden uddannet i DNA Life analyser, og arbejder med test, der kortlægger udvalgte gener. Når du både får testet dine genetiske potentialer og gennemfører analyser, der viser aktuel status på celleplan, har du unik mulighed for at få en skræddersyet og målrettet plan.

Analysetyper

Der er mange måder at teste  biokemiske markører på. Jeg bruger analyser fra respekterede laboratorier, der bygger deres analyser op på baggrund af forskning indenfor medicin og ernæring.

Analyserne kan belyse mange forskellige funktionelle områder i kroppen, som f.eks gener, neurotransmittere, mikroberne i tarmen, næringsstatus og hormonel status.

Analyserne er forskellige, og kan bestå i prøver fra urin, fæces, blod, spyt eller hår. Analyserne er nemme at tage og kan udføres hjemme.

Det praktiske

Sammen planlægger vi hvilke analyser, der kan hjælpe dig med at komme videre i din proces. Ved at vælge den mest målrettede testmetode, kommer du tættere på at nå dit mål.

Alle laboratorieanalyserne kan du gennemføre hjemme i rolige omgivelser. Du får tilsendt et testkit med en detaljeret vejledning i, hvordan du tager testen, og hvordan den fremsendes til laboratoriet.

Når svaret kommer fra laboratoriet, modtager du dit svar hos mig i konsultationen. Vi lægger en plan for, hvordan du kommer videre herfra.

Har du behov for laboratorieanalyser?

Det finder vi ud, når vi mødes. Hos nogle løses sundheds- og sygdomsproblemer udelukkende ved at ændre mad og livsstil.

Hos andre er der behov for at dykke lidt dybere ned for at finde nogle af de grundlæggende årsager. Det er her analyser bliver relevante. Vi finder ud af det sammen.

Er laboratorieanalyser nødvendige?

Nej det er det ikke. Flere af mine klienter får det godt og kommer i mål uden af få lavet laboratorieanalyser. Mad og livsstil kan alene gøre en stor forskel.

Analyserne skal ses som et værktøj. De kan hjælpe os til at få et godt overblik over nogle af de underlæggende årsager til dine symptomer.

Vil du ringes op?

Jeg kontakter dig indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale