~ klinikken ~

1:1 konsultationer
I klinik & Online

Med udgangspunkt i din genetik, biokemi og livsstil lægger vi en plan for, at du kan genfinde balance og få livskvaliteten tilbage.

Ernæringsterapi bygger på principperne i Functional Medicine. Det er en forskningsbaseret og individualiseret tilgang til at genfinde raskhed, sundhed og livskvalitet.

Mad og livsstil er årsager til mange sygdomme. Derfor giver det virkelig god mening, at bruge sin mad og livsstil til at blive rask igen.

DIN mad er DIN medicin.

Forløb

Er for dig som er klar til forandring.

Har besluttet, at du er klar til at få succes med en målrettet plan for din mad og livsstil.

Ved at der ikke findes et quick-fix, når det handler om at opnå sundhed og raskhed.

Du kan vælge mellem:

– Forløb over 4 måneder – til alle
– Forløb over 12 måneder – til alle
– Rosacea forløb over 6 måneder 
– Endometriose forløb over 12 måneder

Du kan læse mere om alle fire forløb og fordelene ved at være i forløb nedenfor.

Fra 4.995 DKK

Enkelt
Konsultationer

Enkelte konsultationer er for dig som ønsker at få et overblik over, hvilke tiltag du kan gøre for at få det bedre.

Ikke føler dig helt parat til at gå i gang med et forløb.

Tænker, at et skub i den rigtige retning, er godt nok lige nu.

Du kan vælge mellem
– Første konsultation
– Opfølgende konsultation
– Gennemgang af laboratorieanalyse

Du kan læse mere nedenfor.

Fra 1.595 DKK

forløb 4 måneder

Hvad får du med?

Målrettet alle, der ønsker at bruge mad og livsstil til et sundere og raskere liv.

I dette forløb finder vi sammen ud af de underliggende årsager til dine problemer.

Vi lægger en plan, der passer til dig, og vi er i løbende dialog for at få dig sikkert mod målet.

Laboratorieanalyser kan tilkøbes.

Dette forløb er også for dig der har Endometriose eller Rosacea.

Varighed: 4 måneder

Pris: 4.995 DKK

Forløb 12 måneder

Hvad får du med?

Målrettet alle, der ønsker at blive fulgt tæt gennem et år.

Dette er et omfattende forløb, der inkluderer et bredt panel af laboratorieanalyser.

Analyserne kommer omkring din genetik, fordøjelse, fedtsyrer, vitaminer, mineraler, energiproduktion og meget mere.

Forløbet giver dig mulighed for at arbejde med komplekse symptomer og længerevarende sygdom.

Varighed: 12 måneder

Pris: 18.995 DKK

endometriose forløb

Hvad får du med?

Målrettet dig, der har Endometriose, og som ønsker at gennemgå et forløb, der strækker sig over et år og inkluderer laboratorieanalyser.

I dette forløb følges du i 12 måneder. Vi arbejder med at finde de underliggende årsager til, at du har udviklet Endometriose.

Forløbet indeholder 3 laboratorieanalyser, der giver os indsigt i nogle af de ubalancer i din krop, der er med til at trigge Endometriose.

Varighed: 12 måneder

Pris: 18.995 DKK

Rosacea forløb

Hvad får du med?

Målrettet dig, der har Rosacea, og som ønsker et forløb, der strækker sig over 6 måneder og inkluderer laboratorieanalyser.

I dette forløb følges du i 6 måneder. Forløbet indeholder udover dine konsultationer også to laboratorieanalyser.

Formålet med dette forløb er, at du får en grundig gennemgang af, hvad du kan gøre for at arbejde dig ud af Rosacea. 

Varighed: 6 måneder

Pris: 9.995 DKK

Fordel ved at være i forløb

Spis dig rask Klinikken tilbyder en helt særlig fordel til dig, der vælger at booke forløb i klinikken.

En gang om måneden holder vi en Workshop, der afholdes i AYA House. Det er en aften med fokus på sundhed, mad og hvordan kroppen fungerer.

Det er aftener, hvor du kan stille spørgsmål om alt lige fra, hvordan du bruger forskellige madvarer til, hvordan kroppen fungerer.

Carina holder oplæg om relevante emner, der støtter op omkring et liv i sundhed og raskhed.

Vi har mulighed for at tale om alt det praktiske med mad, madlavning og hvorfor noget mad er sundere end andet.

Det er et gratis tilbud til alle, der er i forløb i Klinikken – også dig, der booker online forløb, og som har mulighed for at komme til AYA House i Fredensborg.

 

Du kan læse mere om Workshoppen her

første konsultation

Hvad får du med?

Er for dig, der ikke har været i klinikken før. Du ønsker at få et overblik over, hvad du kan gøre for at få det bedre. Efterfølgende kan du booke et forløb eller opfølgende konsultationer

Pris: 1.895 DKK

opfølgende konsultation

Hvad får du med?

Er for dig, der har været i klinikken indenfor de seneste 6 måneder, og gerne vil bestille tid til en opfølgning.

Pris: 1.595 DKK

Gennemgang af laboratorieanalyse

Hvad får du med?

Du har været i klinikken tidligere og skal have feedback på laboratorieanalyser, vi sammen har bestilt. Vi laver en plan for, hvordan du kommer videre herfra.

Læs mere

Pris: 1.695 DKK

Hvor mødes vi?

Konsultationer afholdes enten i AYA House i Fredensborg eller online.

AYA House er et holistisk sundhedshus, der ligger i smukke Danstrup udenfor Fredensborg. Det er en rolig oase, hvor du kommer ned i gear i det øjeblik, du træder ind af døren.

I AYA House er der mulighed for, at du kan sidde i sofaen og drikke en kop te inden din konsultation. Eller du kan gå på opdagelse i AYA’s yogabutik.

Vælger du online konsultation aftaler vi, hvilken platform du ønsker vi mødes på. Jeg sender invitation til dig en time inden din tid.

Her kan du se mere om AYA House

Klinik

Jeg har kliniklokale i AYA House, Fredensborg.

Hvis du ønsker, at vi skal mødes personligt, kan du booke din tid på de dage jeg er i AYA House. Det fremgår tydeligt, når du booker din tid i mit bookingsystem, hvilke dage jeg er i AYA House.

 

Online

Online konsultationer kan foregå på online platforme som Zoom, Teams, Skype, FaceTime.

Jeg har gennem mange år haft online konsultationer.

Det er en løsning mange har valgt for at spare tid i en travl hverdag eller fordi de bor langt fra min klinik.

Har du brug for en akuttid, er du velkommen til at ringe til mig.

FAQ

Du starter med at registrere dig som ny klient. Klik på knappen “Bestil tid”. Opret dig, og vælg om du ønsker forløb eller enkelt konsultation. Om du ønsker at komme til AYA House eller online. Til sidst vælger du din tid. Du betaler når du booker din tid. Du modtager en mail, der bekræfter din aftale med mig. I mailen er der link til et helbredsskema, som du skal udfylde inden vi mødes første gang. Du skal afsætte god tid til at udfylde skemaet. Det er en vigtig del af både din og min forberedelse til vores første møde. 
Når du booker forløb i Spis dig rask, er der flere fordele. Du har bl.a gratis adgang til en månedlig Workshop, der afholdes i AYA House. Det er en aften, som Carina faciliterer, og på denne aften har du mulighed for at møde andre, der også er i forløb i Klinikken. Her taler vi omkring alt det praktiske i at ændre mad- og livsstilsvaner, og Carina holder oplæg omkring faglige emner.
Derudover indeholder et forløb også telefonkonsultationer og den første konsultation er længere end første konsultation uden forløb.
Workshoppen er et tilbud til dig har har booket forløb i klinikken eller online (Spis dig rask forløb, Rocacea forløb eller Endometriose forløb). Workshoppen afholdes den sidste mandag i hver måned kl. 18:30-21, og afholdes i AYA House, Fredensborg. På denne aften sætter vi fokus på at gøre vores mad til medicin, og vi taler om hvordan man kan planlægge en livsstil der støtter op omkring et sund og rask liv. Du kan læse mere om Workshoppen her
Når du booker din tid vælger du samtidig om du ønsker at mødes med mig online eller i AYA House. Vælger du online konsultation kan du i kommentar feltet skrive om du ønsker at mødes på Zoom, Teams, Skype, FaceTime eller telefon. Ved Zoom og Teams konsultationer sender jeg en invitation til dig via mail ca 1 time inden vi mødes. Vælger du Skype, FaceTime eller telefon ringer jeg til dig på det aftalte tidspunkt.
Det er meget individuelt, hvordan det opleves at omlægge sin kost og livsstil. I Spis dig rask, er du selv med til at beslutte, hvordan processen skal være.  Det at være i et forløb og have kontinuerlig kontakt med Carina er helt afgørende for, at du kommer i mål med din kostomlægning.
Ernæringsterapi er en  behandlingsform, der bygger på principperne i Functional Medicine.
Ernæringsterapi er en grundig og helhedsorienteret behandlingsform til raskhed og bedre livskvalitet. 
Med udgangspunkt i din genetik, biokemi og livsstil tilpasses din mad og livsstil dine behov. 
Ernæringsterapi som arbejdsmetode har sit fundament i Functional Medicine, der stammer fra USA. Grundelementet i Functional Medicine er, at det er vigtigt at forholde sig til hele mennesket, at se alle kroppens systemer i sin helhed og finde de grundlæggende årsager til ubalancer.
Functional Medicine bygger på en forskningsbaseret model, hvor behandler og klient arbejder sammen omkring forståelsen og løsningen af klientens situation. På den måde bliver hver enkelt klient set individuelt, og får en skræddersyet løsning.
Indenfor Functional Medicine ses hele kroppen som et samlet netværk, der forbinder alle kroppens organer og systemer. Er der ubalance ét sted i kroppen, kan det skyldes ubalancer, der stammer fra andre områder i kroppen. 
Indenfor Functional Medicin handler det om at finde de underliggende ubalancer og rette op på dem. I stedet for udelukkende at se på symptomer og symptombehandle.
Ernæringsterapi og Functional Medicine er evidensbaseret og en veldokumenteret arbejdsmetode. 
Her kan du læse mere omkring Institute for Functional Medicine
Nej, det er det ikke. Du vælger selv om du ønsker at få lavet analyser. Laboratorieanalyser kan være et virkelig godt værktøj, for at give os nogle helt konkrete oplysninger omkring din tilstand, og hvad der sker i din krop. 
Jeg oplyser dig om relevante analyser. Herefer vælger du selv, om du ønsker at bestille dem. Laboratorieanalyser kan bestilles både ved starten af et forløb, og senere i forløbet.
Du kan ændre dine tider på online-booking eller ved at ringe på 20 12 96 33. Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud i god tid af hensyn til andre klienter.
Afbud eller flytning af konsultation senere end 3 arbejdsdage inden selve konsultationen refunderes ikke. Med mindre der er tale om dokumenteret sygdom.
Udeblivelse fra en konsultation refunderes ikke.
Det er ikke alle forsikringer, der dækker ernæringsterapi. Jeg vil anbefale dig, at du undersøger nærmere hos dit forsikringsselskab.
Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage, så længe du ikke har indsendt dit helbredsskema eller har haft konsultation med mig.
AYA House er et holistisk sundhedshus, der ligger i Danstrup lige udenfor Fredensborg. I AYA House er vi mange forskellige behandlere, der kan støtte dig i din sundhedsproces. Derudover er AYA House også et hus, der tilbyder mange forskellige hold med Yoga, Body SDS, Meditation, Foredrag og meget andet.
Ring til Carina på telefon 20129633 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så kontakter Carina dig hurtigst muligt – normalt indenfor 24 timer. Sammen finder vi ud af, hvilken type foredrag I har brug for. Carina holder foredrag i hele Danmark, om mange forskellige emner indenfor sundhed og raskhed.

Vil du ringes op?

Jeg kontakter dig indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale