Lær hvordan du bruger kroppens unikke mekanismer til at gøre dig sund, rask og fyldt med energi.

Detox og kickstart din sunhed

Hvad indeholder Bootcampen?

Bootcampen indeholder alt, hvad du har brug for til at skyde dit 2024 i gang på den sunde måde.

Vi kommer igennem hvordan kroppens mekanismer fungerer, og lærer dig hvordan du detoxer på den sunde måde.

Du får også adgang til vores sundhedsværktøjer, som vi dagligt bruger i klinikken for at guide vores klienter til succes.

Værktøjerne bygger på erfaringer fra mere end 5.000 klientsamtaler, og er blevet skræddersyet til at skabe vedvarende resultater indenfor sundhed.

Få fuld adgang nu for 1.250 Kr

6 moduler

I modulerne kommer vi igennem alt lige fra, hvordan du tager udgangspunkt i dit eget helbred og sundhed til, hvordan du bruger kroppens unikke mekanismer til at gøre dig rask og komme i topform.

 

14 værktøjer

Med de samme værktøjer som vi bruger til at sikre vores klienter får succes, får du adgang til nogle nemme redskaber, som sørger for at du kommer i mål med dit helbred.

 
 

6 e-bøger

Med alt lige fra opskrifter, øvelser og konkret viden, får du en stak af vores e-bøger til at hjælpe dig på vejen.

 
 
 

24/7 adgang

Kurset er online, og er tilgængelig for dig 24/7. Du har adgang til hele kurset allerede fra dag 1 af, så du selv kan styre det tempo du vil arbejde i.

 
 

3-dages detoxplan

Der er mange tilgange til at detoxe, og det er vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad der er sundt for kroppen. I kurset lærer du, hvordan du detoxer med fokus på sundheden.

 
 
 

Evidensbaseret viden

Med functional medicine arbejder vi altid evidensbaseret. Som vi plejer at sige, handler sundhed ikke om holdninger, men om viden.

 
 
 
 
 

Få fuld adgang nu for 1.250 Kr

* Dette kursus kan ikke gøre det ud for lægelig behandling. Føler du dig syg eller er du bekymret for dit helbred, skal du kontakte egen læge.