Alle foredrag

Spis dig rask klinikken arrangerer og afholder løbende foredrag med fokus på din kost og livsstils betydning for dit helbred. Du kan se alle vores foredrag nedenfor. Vi opdaterer løbende med dato og lokation. 

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har et emne i tankerne, som du godt kunne tænke dig kom med på vores foredragsliste. 

Ønsker du at booke Carina til et foredrag i jeres virksomhed, forening eller andet, kan du læse mere her.

Hvad siger deltagerne?

Efter foredraget med Carina Kock, tog jeg hjem fuld af inspiration. Hendes store viden, varme personlighed, og let forståelige måde at formidle på, gir mig lyst til at give min krop de bedste næringsstoffer, og masser af frugt og grønt i “alle regnbuens farver”. Hun lærer os, at store forandringer begynder med små skridt. Og med hendes lækre, overskuelige opskrifter, føles det nemt at komme igang, og motiverende at holde ved den sunde livsstil.
Annett
Deltager på foredrag om plantebaseret kost
Jeg var til foredrag med Carina Kock om antiinflamatorisk kost. Det var et helt vildt godt foredrag. Jeg er vild med en underviser, som brænder for dét der undervises i. Carina er vildt kompetent, en levende underviser, som gør det spændende og interessant, også fordi hun er så god til at underbygge de ting hun taler om. Det var helt igennem en fin og mega inspirerende oplevelse - kan virkelig anbefale sådan et foredrag
Elizabeth
Deltager på foredrag om antiinflammatorisk kost